Sağanak yağış geliyor

Düzenleyen:
Sağanak yağış geliyor

YAŞAM Haberleri

Türkiye genelinde sıcak havalar etkili olmaya devam ediyor. Özellikle istanbul'da vatandaşlar kendilerini serin sulara attı. Hafta sonu Silivri'ye akın eden vatandaşlar bugün de kendilerini serin sulara bıraktı. Çarşamba günü ise İstanbul başta olmak üzere Karadeniz bölgesinde sağanak yağış bekleniyor

İstanbul'da, sıcak havadan bunalan vatandaşlar Sarayburnu sahilinde denize girerek serinledi. Sahile giden vataşdalar denize girerek rahatladı. İstanbul'da sıcak hava yarın da etkili olacak. Meteoroloji tarafından yayınlanan son verilere göre ise çarşamba günü sağanak yağış bekleniyor. 

BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

5 günlük hava durumu tahminine baktığımız zaman özellikle Çarşamba günü Kuzey bölgelerde sağanak yağış bekleniyor. Çarşamba günü Kırklareli'nden başlayan sağanak yağış yavaş yavaş etkisini bırakacak ve cumartesi günü Doğu Karadeniz bölgesinde sağanak yağış etkili olacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...