Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji uyarmıştı! Sağanak yağış İstanbul'u vurdu

Düzenleyen:
Meteoroloji uyarmıştı!  Sağanak yağış İstanbul'u vurdu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da önce kara bulutlar görüldü ardından da sağanak yağmur başladı. Özellikle Anadolu yakasında şiddetli yağmur görülürken vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.Etkili olan yağmur nedeniyle Üsküdar'da yollar göle döndü. Sağanak yağışa aniden yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Öte yandan İstanbul Boğazı'na sağanak yağmur sonrası çamur aktı.Beylerbeyi'nden yağmurla birlikte gelen çamur, Boğaz'ı kahverengi yaptı.İstanbulluların günlerdir önlem aldığı dolu yağışı Yenibosna'da yaşandı. Öğlen saatlerinde etkili olan olumsuz hava koşulları sırasında bölgeye dolu yağdı.Sağanak nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki seferlerde de gecikmeler yaşanıyor. Öte yandan Riyad-İstanbul seferini yaparken Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında yıldırım isabet eden tarifeli uçak, kontrol için hangara alındı.

İstanbul Boğazı ve çevresini aniden kara bulutlar kapladı. Bulutlar nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü neredeyse görünmez hale geldi. Yağmur özellikle Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde etkili olmaya başladı.

Meteoroloji'nin radar görüntüsünde İstanbul üzerindeki yağmur bulutları böyle görüntülendi.

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

İstanbul'da etkili olan yağmur nedeniyle Üsküdar'da yollar göle döndü. Sağanak yağışa aniden yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Meteoroloji uyarmıştı!  Sağanak yağış İstanbul'u vurdu

BOĞAZ'A ÇAMUR AKTI

İstanbul Boğazı, Üsküdar ve çevresinde etkili olan yağmur sonrası çamura bulandı. Beylerbeyi'nden yağmurla birlikte gelen çamur, Boğaz'ı kahverengi yaptı. 

Meteoroloji uyarmıştı!  Sağanak yağış İstanbul'u vurdu

ARAÇLAR GÜÇLÜKLE İLERLEDİ

İstanbul'da öğleden sonra başlayan yağmur kentte hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Beylikdüzü'nde yollar adeta göle döndü .Araçlar oluşan su birikintisinde güçlükle ilerledi. Oluşan su birikintisi ise kameralarca kaydedildi. 

YENİBOSNA'YA DOLU YAĞDI

İstanbul'da öğlen saatlerinde etkili olan olumsuz hava koşulları sırasında Yenibosna'da dolu yağdı. Kısa süren dolu yağışı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

UÇAĞA YILDIRIM İSABET ETTİ! SEFERLERDE AKSAMA...

Şiddetli yağış dolayısıyla Atatürk Havalimanı'ndaki  seferlerde gecikmeler yaşanıyor. Kentte etkili olan sağanak ve elektrik yüklü bulutlar nedeniyle  uçaklar Atatürk Havalimanı'na inmekte zorlanıyor. Bazı uçaklar havada bir süre  tur attıktan sonra piste indi. Kalkış yapmak için pist başında bekleyen bazı uçaklar da bekleme  nedeniyle azalan yakıtlarını doldurmak için sıraya girdi. Bu nedenle planlanan  seferler aksadı.

YILDIRIM İSABET EDEN UÇAK BAKIMA ALINDI

Bu arada, özel bir havayolu şirketinin Riyad-İstanbul seferini yapan  tarifeli uçağına Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında yıldırım isabet etti.Havalimanına sorunsuz inen uçak, kontrol için hangara alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...