Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 yaşındaki çocuk tabanca ile babaannesini vurdu

Düzenleyen:
10 yaşındaki çocuk tabanca ile babaannesini vurdu

YAŞAM Haberleri

Aksaray'da 10 yaşındaki çocuk, evde oyuncak sandığı silahla oynarken karşısında oturan babaannesini başından vurdu. Babaannesi öldüren çocuk, devlet koruması altına alınarak sosyal hizmetler yurduna yerleştirildi.

Aksaray'da, evde oyuncak sandığı babasına ait tabancayla oynarken tetiğe dokununca, karşısında oturan babaannesi Ummahan D.'yi (89) başından vurup öldüren R.D.(10)., devlet koruması altına alınarak sosyal hizmetler yurduna yerleştirildi. Babası M.D. (49) hakkında ise 'ruhsatsız tabanca bulundurmak ve tabancayı muhafaza etmemek' suçundan soruşturma başlatıldı.

OYUNCAK SANDIĞI TABANCAYLA BABAANNESİNİ VURDU

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. R.D., evde babası M.D.'ye ait oyuncak sandığı tabancayla oynamaya başladı. İddiaya göre tetiğe dokunması sonucu ateş alan tabancadan çıkan 2 kurşun, karşısında oturan babaannesi Ummahan D.'nin başına ve çenesine isabet etti. Yaralanan Ummahan D., kanlar içinde yere yığıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Aile fertlerinin çağırdığı ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ummahan D., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından R.D., pedagog gözetiminde ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. R.D. daha sonra sosyal hizmetler yurduna yerleştirildi. Babası M.D. (49) hakkında ise 'ruhsatsız tabanca bulundurmak ve tabancayı muhafaza etmemek' suçundan soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...