Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sokak hayvanlarını beslerken başka kadınların saldırısına uğradı

Düzenleyen:
Sokak hayvanlarını beslerken başka kadınların saldırısına uğradı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Esenyurt’ta bir kadın sokak hayvanlarını beslerken 2 kadın tarafından darbedilip parmağı ısırıldı. Hastanede tedavi olan kadına saldıranlar Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aranıyor

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Esenyurt’ta meydana geldi İddiaya göre 59 yaşındaki Melahat Çelik isimli kadın, gönüllü olarak sokak hayvanlarını besliyordu.

Sokak üzerinde bir köşeye mama bırakan Çelik’in yanına iki kadın yaklaştı. İddiaya göre, kadınlar Çelik’le sokağa yemek bırakmaması diye tartıştı. Kadınlar Çelik'e "Neden hayvanları besliyorsun?" diye sordu. Bir süre sonra iki kadın ve Çelik arasında tartışma başladı. Tartışmanın neticesinde iki kadın iddiaya göre Çelik’i darp edip parmağını ısırdı ve yüzüne vurmaya başladı.

Sokak hayvanlarını beslerken başka kadınların saldırısına uğradı

Ağır şekilde darp edilen Çelik hastaneye giderken tedavi olduktan sonra darp raporu aldı. Esenyurt İlçe Emniyeti’ne şikayette bulunan kadın yaşadığı olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çelik’i darp ettiği iddia edilen kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

Sokak hayvanlarını beslerken başka kadınların saldırısına uğradı

Yaşanan olayı anlatan Çelik yolda giderken hayvanları gördüğünü ve arabada olan yiyecekleri hayvanlara vermek için durduğunu söyleyerek, “O anda köşeden hiç tanımadığım bilmediğim iki kadın geldi. ‘Sen neden besleme yapıyorsun' dediler ve kızgın bir şekilde üstüme yürüdüler. 'Ne var' dedim ben de, 'Onu da bizi de Allah yarattı' dedim. Sonra telefonu birisi yüzüme vurdu. Diğeri de parmağımı ağzına aldı ama kırarcasına parmağımı bırakmadılar ısırdılar. Diğeri de saçlarımı yolup tekme attı. Burada darp edildim. Bu köşeden çıkıp geldiler. Ben rica ediyorum bu konuya acil bir çözüm üretsinler. Ben insanı görevimi yapıyorum. Tabii ki onları doyurup besleyeceğiz bu bizim insani görevimiz” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...