Balıkesir'de uçak düştü mü? Balıkesir uçak kazası mı oldu? | Balıkesir'de uçak düştü iddiası

Düzenleyen:
Balıkesir'de uçak düştü mü? Balıkesir uçak kazası mı oldu? | Balıkesir'de uçak düştü iddiası

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'de uçak düştü iddiası ile şehirde hareketli anlar yaşanıyor. Sosyal medya paylaşımları jandarma ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Balıkesir'de uçak düştü mü? Balıkesir uçak kazası mı oldu? herkes bu soruların cevabını arıyor. En net bilgileri belli olur olmaz haberimizden bulabilirsiniz.

Balıkesir'de uçak düştü mü? Balıkesir uçak kazası mı oldu? Balıkesir'de uçak düştü iddiası.Balıkesir'in Ayvalık ilçesi yakınlarında uçak düştüğü  yönünde sosyal medya paylaşımları üzerine ekipler arama ve kurtarma çalışması  başlattı. 

Kepsut ilçesinden Ayvalık’a gelen iki vatandaşın bir uçağın düştüğüne  ilişkin cep telefonundan çektiklerini öne sürdükleri görüntüler sosyal medyada  yoğun paylaşılınca Ayvalık Jandarma Komutanlığı ile Büyükşehir Belediyesine bağlı  Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki ekiplerce araştırma başlatıldı.Ekiplerin görüntüleri çeken vatandaşlara ulaştığı öğrenilirken, arama  çalışmalarının Çakmak ve Kırcalar kırsal mahallelerinde yoğunlaştığı bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...