Marmaray'daki sinyal arızası seferleri aksattı

Düzenleyen:
Marmaray'daki sinyal arızası seferleri aksattı

YAŞAM Haberleri

Marmaray seferleri sinyal arızası nedeniyle saat 18.00 civarında durmuştu. Uzun bir süre çift yönlü olarak yapılamayan seferler, saat 20.00 civarında 15 dakikada bir olarak tekrar başladı.

İBB'den yapılan açıklamada Marmaray seferlerinin yapılamamasından dolayı Ayrılık Çeşmesi, Yenikapı, Kazlıçeşme duraklarına otobüs seferleri düzenlendiği bildirmişti. Yapılan son açıklamaya göre Marmaray seferleri 15 dakikada bir olarak gerçekleştiriliyor.

Marmaray saat 18.00 sıralarında çift yönlü durdu. Seferlerin sinyalizasyon arızası nedeniyle yapılamadığı öğrenildi. 

İstasyonlarda, yaşanan arızaya dair anonslar yapılıyor. Arıza nedeniyle istasyonlarda yoğunluk oluştu. 

İBB'den MARMARAY AÇIKLAMASI

İstanbul büyükşehir Belediyesi(İBB)'den yapılan açıklamada, "Devlet Demiryollarının işletmesinde olan Marmaray'da meydana gelen teknik arızadan dolayı yapılamayan seferler için, İETT tarafından Üsküdar Ayrılık Çeşme'sine 10, Yenikapı'ya 10, Kazlıçeşme'ye 10 adet araç gönderilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

SEFERLER 15 DAKİKADA BİR YAPILIYOR

Sinyal arızası nedeniyle çift yönlü durdurulan Marmaray seferleri saat 20.00 itibari ile yeniden başladı. Seferlerin 15 dakika aralıklarla yapılacağı öğrenildi. 

Marmaray seferleri sinyal arızası nedeniyle saat 18.00 sıralarında çift yönlü durdu. Arızı nedeniyle istasyonlarda insan seli yaşandı. Bazı vatandaşlar seferlerin yeniden yapılması için beklerken bazılar da istasyonlardan ayrıldı. Seferler saat 20.00 itibari ile yeniden başladı. Seferlerin 15 dakika aralıklarla yapılacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...