Kastamonu'da okullar tatil edildi (7 Ocak 2019 Kastamonu'da okullar tatil mi?)

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kastamonu'da okullar tatil edildi (7 Ocak 2019 Kastamonu'da okullar tatil mi?)

YAŞAM Haberleri  / AA

Binlerce öğrenci ve velinin beklediği haber ile ilgili resmi açıklama geldi. ​Kastamonu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Kastamonu'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde eğitime yarın ara verildi. Kastamonu Devrekani ve Tosya ilçelerinde de eğitime ara verildi.

Kastamonu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yarın merkez ilçe ve bağlı köylerdeki okulların bir gün süreyle tatil edildiği duyuruldu. Açıklamada, merkez ve bağlı köylerde görevli hamile ve engelli kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı bildirildi. Kastamonu Devrekani ve Tosya ilçelerinde de eğitime ara verildi.

Belediye ekipleri karla mücadeleyi sürdürüyor

Şehir merkezinde yaklaşık 7 santimetreyi bulan kar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Belediye ekipleri, kaldırımlarda ve sokaklarda kar temizleme çalışması yaptı.

7 OCAK 2019 HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL? SIRALI LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Belediye görevlilerinden Satı Demirci, yaptığı açıklamada, bugün öğleden sonra yağmaya başlayan kar nedeniyle temizlik çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Kent genelinde çalışma yürütüldüğünü ifade eden Demirci, "Karla mücadele yapıyoruz. Yollar ve kaldırımlarda kar temizliği gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlar daha rahat yürüyebilsin diye özellikle yaya kaldırımlarını temizliyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...