Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yalova'ya bisikletli polis timi

/ Kaynak: İHA
Yalova'ya bisikletli polis timi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel Yalova'nın Organik Ulaşım Projesi'ne uygun olarak bisikletli polis timi kurulabileceğinin sinyalini verdi.

Antalya'da kurulan bisikletli polis timlerinin benzerinin Yalova'da da kurulması gündeme geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, "Yalova'nın devreye soktuğu ve bisiklet kullanımını özendirmeyi hedefleyen Organik Ulaşım Projesini destekliyoruz. Bu kapsamda bizde bisikletli bir polis timi kurabiliriz. Bunun örnekleri tatil beldelerinde var. Böylece bir çok amaca aynı anda hizmet etmek mümkün. Hem ilin Organik Ulaşım Projesine, hem ilin turizm imajına hem de insanların bisiklete yönlendirilmesine destek vermiş oluruz. Elbette şu an için netleşmiş bir karar ya da plan yok. Ancak düşünebiliriz" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...