En acı bekleyiş! Buse Acar'ı arama çalışmalarına ara verildi

Düzenleyen:
En acı bekleyiş! Buse Acar'ı arama çalışmalarına ara verildi

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Kemer ilçesinde 13 gün önce oluşan hortumda, araçla sürüklendiği derede kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ı arama çalışmalarına yarına kadar ara verildi.

Kemer Sanayi Sitesi önünde başlayan arama çalışmalarına, Jandarma  Arama Kurtarma (JAK) ve İl Jandarma Komutanlığı su altı ekipleri, İl Deniz Şube  Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler, İl Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı  arama kurtarma timleri ve AFAD ekiplerinden oluşan 98 kişi katıldı.

Ayrıca 32 dalgıç da Ağva deresinde ve derenin denizle buluştuğu  noktada arama çalışması yaptı.Kader Buse Acar'ın babası Ahmet Acar'ın da takip ettiği çalışmalara  yarına kadar ara verildi. Antalya'nın Kemer ilçesinde 24 Ocak'ta hortum nedeniyle Ayla Akkın ve  kızı Kader Buse Acar'ın bulunduğu otomobil dereye sürüklenmiş, kurtarılan anne  hastaneye kaldırılırken, sele kapılan kızı kaybolmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...