Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dedesi ve anneannesinden zorla para almaya çalışan toruna 8 yıl hapis

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dedesi ve anneannesinden zorla para almaya çalışan toruna 8 yıl hapis

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri’de evlerine gittiği dedesi ve anneannesinden zorla 250 bin TL para almaya kalkışan ve ‘gece vakti yağmaya teşebbüs’ suçundan yargılanan torun 8 yıl hapis cezası ile tutuklandı.

İddiaya göre 30 Ocak saat:19.00 sıralarında İncesu İlçesi Saraycık Mahallesinde meydana gelen olayda şüpheli F.C.(24) evinde yüksek sesle müzik dinleyince babası tarafından evden kovuldu. Dedesi M.Ç.(79)’nin evine giden F.C., burada anneannesi F.Ç.(76) ve dedesi M.Ç.(79) ile de tartıştı. Zaman zaman anneannesinden para isteyen F.C. olay tarihinde de dedesi ve anneannesinden 250 bin TL para almak istedi. Çıkan tartışma sonrası dede M.Ç. av tüfeği ile torunu F.C.’yi kovaladı. M.Ç. polise gidip şikayetçi olurken, şüpheli F.C. hakkında ‘yağma’ suçundan dava açıldı. 

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz sanık F.C.(24), şikayetçi dede M.Ç., F.Ç. ile avukatlar hazır bulundu. Şüpheli torun F.C., anneannesi ve dedesini yağmalamadığını belirterek, üzerine atılı suçlamaları kabul etmedi. Dede M.Ç. torunu F.C.’den şikayetçi olurken, anneanne F.Ç. ise torunundan şikayetçi olmadığını söyledi. 

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu şüpheli torun F.C.’ye ‘gece vakti yağmaya teşebbüs’ suçundan 8 yıl hapis cezası ile tutuklanmasına karar verdi. Adliye polisi tarafından sanık F.C., kelepçe takılarak duruşma salonundan çıkarıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...