Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üç günlük milyoner

Üç günlük milyoner

YAŞAM Haberleri

Kamu kurumunda mühendis olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Güneş, banka hesabını kontrol ettiğinde 9 milyon 609 bin 596 lira 76 kuruş olduğunu görünce şaşkına döndü.

Banka tarafından düzeltileceğini düşünerek bekledi. Hafta sonunu ‘milyoner’ olarak geçiren Güneş, 8 Nisan Pazartesi sabahı kontrol ettiği hesabında herhangi bir değişiklik olmadığını görünce, bankaya gitti. Yapılan incelemede sistem hatası sonucu Güneş’in hesabına paranın aktarıldığı belirlendi. Olay sonrası konuşan Güneş “3 gün süren milyonerliğim, bankada yaklaşık 1 saat süren işlemlerin ardından sona erdi. 1 saat içinde milyoner olmaktan çıkıp, memurluğa döndüm. 3 gün boyunca tedirgin oldum. Çünkü art niyetli insanlar bilse peşime düşebilirlerdi. Hesabımda geçmiş işlemlere bakıp parayı görünce hâlâ gülüyorum. Yıllar sonra ‘ben bir zamanlar milyonerdim’ diyebilirim artık” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...