Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tekirdağ'da 2 kişi başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tekirdağ'da 2 kişi başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çorlu’da biri kadın biri erkek iki kişi başlarından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Olay, Şeyhsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı Güzel Sokak üzerinde yer alan Şerifoğlu Apartmanı’nda meydana geldi.Edinilen bilgilere göre apartmanda ikamet eden Dilek Balta (49) adlı kadından haber alamayan yakınları kadının iş yerine de gelmemesi üzerine evine geldi. Daire kapısında zile basan yakınları içeriden yanıt alamayınca kapıyı açarak içeri girdi. Evde başlarından silahla vurularak öldürülmüş halde iki ceset gören Dilek Balta’nın yakınları polis ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaptıkları kontrolde ölenlerin Dilek Balta (49) ve Çetin Engin (52) adlı kişiler olduğunu tespit etti. 
Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin olayın meydana geldiği dairede yaptığı incelemelerin ardından Dilek Balta ve Çetin Engin’in cansız bedenleri incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu da olay yerine gelerek inceleme yaptı ve ekiplerden bilgi aldı. Evde bir de tabanca bulan polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...