Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kafede laptop hırsızlığı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kafede laptop hırsızlığı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kadıköy’de bir kafede, bir şahıs masanın üzerinde duran laptopu alarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi’nde bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, bir vatandaş kafede laptopu ile bir süre vakit geçirdikten sonra laptopunu masada bırakarak dışarı çıktı. Vatandaşın dışarı çıkmasını fırsat bilen bir şahıs ise masa üzerinde duran laptopu alarak hızla kafeden çıktı. 
O Anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı 
Şahsın masa üzerinde duran laptopu alarak kayıplara karışması kafenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şahıs gözüne kestirdiği laptopu almak için ayağa kalkıyor o sırada çantasını sırtına takma bahanesi ile çevreyi kolaçan ediyor, çevrenin sakin olduğunu fark eden şüpheli şahıs masa üzerinde duran laptopu aldığı gibi kafenin çıkış kapısına doğru yöneliyor. Sağına soluna bile bakmadan dışarı çıkan şahıs kayıplara karıştı. 
Polis ekipleri şüpheliyi bulmak üzere çalışma başlattı

Kafede laptop hırsızlığı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...