Diyarbakır'da 346 kilogram esrar ele geçirildi

Düzenleyen:
Diyarbakır'da 346 kilogram esrar ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda 346 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari  çalışmalarda Lice ilçesinde oturan 2 kişinin elinde bulundurdukları uyuşturucuyu  metropol şehirlere sevk etmek amacıyla nakliyeci aradıkları bilgisi alındığı  bildirildi.

Şüphelilerin yapılan fiziki takibinde ellerinde  bulundurdukları uyuşturucuyu Lice ilçesinin Yolçatı köyü kırsalında nakliye  aracına yüklediklerinin tespit edildiği kaydedilen açıklamada, yapılan takip  sonrasında Lice ilçesinin Arıklı köyü yol ayrımında nakliye aracının  durdurulduğu, araç içerisinde yapılan aramada, bagaj bölümüne istiflenmiş ve  satışa hazır vaziyette 346 kilogram esrar ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, olayla iltisaklı 2 zanlının gözaltına  alındığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edildiği  kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...