Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarma ekipleri kayıp Sezgin için seferber oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Jandarma ekipleri kayıp Sezgin için seferber oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van’ın Erciş ilçesinde kaybolan zihinsel engelli Sezgin Taş, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bulundu.

Erciş ilçesinin Abdalmezrası Mahallesi’nde ikamet eden Sezgin Taş’ın 16 Mayıs günü saat 14.00 sıralarında evden ayrılıp bir daha kendisinden haber alınamaması üzerine ailesi tarafından Erciş İlçe Jandarma Komutanlığına haber verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından zihinsel engelli Sezgin Taş’ın bulunması için Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, Altındere Jandarma Karakol Komutanlığı, Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı iz takip ile arama ve kurtarma köpek unsuru, güvenlik korucuları ve AFAD görevlilerinden oluşturulan arama unsurlarıyla arazide aramalar gerçekleştirildi. 
3 saatlik aramanın sonunda Sezgin Taş, kaybolduğu noktadan yaklaşık 8 kilometre ileride arazide saat 00.20 sıralarında jandarma tarafından sağ olarak bulundu. Jandarma ekipleri tarafından kayalık ve çalılık arazide ilerlerken düştüğünden dolayı vücudunda hafif şekilde yaralanmalar olduğu görülmesi üzerine Sezgin Taş'ın gerekli muayene ve tedavisi yaptırılarak ailesine teslim edildi. 
Taş ailesi, oğullarının bulunmasını sağlayan jandarma ekiplerine teşekkür etti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...