Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan olmadığına bir türlü inandıramıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başkan olmadığına bir türlü inandıramıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Güler ile aynı ismi taşıyan akaryakıt istasyonu işletmecisi Mustafa Güler, belediye başkanı olmadığını inandıramıyor.

Telefon numarasının Belediye Başkanı Mustafa Güler ile karıştırılarak kendisinin arandığını belirten akaryakıt işletmecisi Mustafa Güler, başından ilginç olaylar geçtiğini belirtti. Aslen Emet Günlüce köyünden olan Güler, "31 Mart yerel seçimleri sonrası Belediye Başkanı Mustafa Güler zannedilip bir yerlerden numaram bulunarak yaklaşık 20- 25 kadar cep telefonuma tebrik mesajı aldım. Beni arayarak yardım talebinde bulunanlar oluyor, iş bulamayanlar arayıp iş istiyor. Bir yerlerde geçenlerde yangın olmuş, beni arayarak yardım istediler. Defalarca söylememe rağmen inanmayanlar oluyor. Yalan söyleyip, başından savmak istediğimi düşünüyorlar. Çok sık yaşamasam da bu durumu şimdilik herhangi bir şikâyet edecek durumum yok. İsmimden memnunum" dedi. 

Başkan olmadığına bir türlü inandıramıyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...