Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kız arkadaşının burnunu kırdı, kulak zarını patlattı!

Düzenleyen:
Kız arkadaşının burnunu kırdı, kulak zarını patlattı!

YAŞAM Haberleri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) üniversite öğrencisi Eren G. tartıştığı kız arkadaşı M.K.'nın burnunu kırdı, kulak zarını patlattı. Eren G. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, 26 Mayıs'ta Gönyeli'de meydana geldi. İddiaya göre, Eren G., 'kıskançlık' yüzünden sevgilisi M.K. ile tartıştı. M.K. tartışma sırasında Eren G.'nin elinden cep telefonunu aldı. Eren G. de, buna sinirlenerek M.K.'yi darp etti. 

M.K.'nin burnunu kıran ve kulak zarının yırtılmasına neden olan Eren G., “Vahim zarar, ciddi darp” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi, Eren G.'nin, 5 bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı bir kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...