Trabzon'da sel: Hayatını kaybedenlerin sayısı 7'e yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trabzon'da sel: Hayatını kaybedenlerin sayısı 7'e yükseldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Selin vurduğu Trabzon'un Araklı ilçesinde arama çalışmaları devam ediyor. Bölgede devam eden arama çalışmalarında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 3 kişi arama çalışmaları ise devam ediyor.

Çamlıktepe'de bir açıklama yapan Bakan Süleyman Soylu, selde hayatını kaybedenlerin sayısının 7'e yükseldiğini, bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını ve 3 kişinin arama çalışmalarının ise sürdüğünü söyledi.

Trabzon'un Araklı ilçesinde sağanak yağış sele neden oldu. Selde 7 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi aranıyor. Selin etkili olduğu iki mahalleye ulaşım sabah saatlerinde sağlandı, şimdiye kadar 76 vatandaş afet bölgesinden tahliye edildi. Çamlıktepe mahallesi sakinleri dün yaşanan sel sonrası bu sabah günün ilk saatlerinde mahallelerine yaya olarak ulaştı.

Trabzon'da sel: Hayatını kaybedenlerin sayısı 7'e yükseldi

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Arama kurtarma timlerimiz çalışmalarını gece olması itibarıyla durdurdular ve yarın sabah çalışmalara devam edecekler." dedi. Soylu, şu ana kadar 3 vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığını, 7 vatandaş içinde arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...