Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kağıthane’de trajikomik hırsızlık: Çaldıkları aracı bırakıp, kamyoneti çaldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kağıthane’de trajikomik hırsızlık: Çaldıkları aracı bırakıp, kamyoneti çaldılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kağıthane'de üç kişi, geldikleri sokağa önce çaldıkları aracı bıraktı, sonra ise park halindeki kamyoneti çalarak kayıplara karıştı. Bir aracı bırakıp, başka aracı çalan hırsızların rahat tavırları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında Kağıthane Sanayi Mahallesi'de yaşandı. İddialara göre, ilçeye dadanan oto hırsızları, daha önce çaldıkları bir panelvan araçla Sanayi Mahallesine gelerek sokakları gezmeye başladı. Sokak sokak dolanan hırsızlar, gözüne kestirdikleri park halindeki kamyonetin bulunduğu sokakta bir süre tur atarak çevreyi gözetledi. Bölgenin sakin olduğunu gören hırsızlardan bir tanesi önce çaldığı aracı park ederek, kamyonete yaklaşmaya çalıştı. Tam bu sırada sokaktan başka araçların geçmesi üzerine tekrar panelvan araca binerek, bu defa dörtlülerini yakıp aşağıya indi. Bir kişi, rahat tavırlarla kamyonete kapısını açarak kamyoneti çalıştırdı. Panelvan araçtakilerinde kamyonete binmesiyle birlikte hırsızlar, çaldıkları panelvan aracı bırakıp kamyonetle kaçarak kayıplara karıştı. Bir aracı bırakıp başka bir aracı çalan hırsızların rahat tavırları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...