Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otel ve moteller doldu, evler pansiyon oldu... Tatilciler oraya akın etti

Düzenleyen:
Otel ve moteller doldu, evler pansiyon oldu... Tatilciler oraya akın etti

YAŞAM Haberleri

Balıkesir, Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte Erdek'te gözle görülür bir hareketlilik başladı. Güney Marmara Bölgesinin önemli tatil merkezi Erdek, Kurban Bayramı tatillerini geçirmek isteyenlerin akınına uğruyor.

Erdek’te 4 günlük bayram tatilinin başlaması ile birlikte gözle görülür bir hareketlenme başladı. Cuma günü akşam saatlerinden itibaren ilçeye gelmeye başlayan tatilcilerle birlikte, otel ve motellerde doluluk oranı yüzde 95'lara ulaşırken, ev pansiyonlarında da doluluk oranın yükseldiği gözleniyor.

Otel ve moteller doldu, evler pansiyon oldu... Tatilciler oraya akın etti

 

Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Erdek Belediyesine bağlı görevliler, bayram süresince zabıta ve temizlik işleri çalışmalarını kesintisiz sürdürecek. Kurban kesim yerleri, Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Erdek Belediyesi Veterinerlik Birimi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte denetlenecek. Açık bulunan fırınlar, pastaneler, çay bahçeleri, kahvehaneler, lokantalar ve diğer iş yerlerine ait fiyat ve kalite denetimleri de aralıksız sürecek.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...