Bayram tatilinde üç günün bilançosu: 24 ölü, 288 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Bayram tatilinde üç günün bilançosu: 24 ölü, 288 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bayram tatilinin başladığı cuma günü mesai bitiminden bugün saat 17.00'ye kadar meydana gelen 63 trafik kazasında 24 kişi hayatını kaybetti, 288 kişi yaralandı.

Kurban Bayramı'nın ikinci, tatilin üçüncü günü olan bugün, kurbanlıklarını kesen vatandaşlar, yakınlarıyla bayramlaşmaya ve tatil yörelerine gitmek için yollara çıktı. Alınan önlemler ve yapılan uyarılara rağmen bugün de çok sayıda kaza meydana geldi. Cuma günü mesai bitiminden bugün saat 23.00'e kadar meydana gelen 70 kazada, 24 kişi hayatını kaybetti, 288 kişi yaralandı.

Kurban Bayramı'nın ikinci günü, tatilin ise üçüncü günü olan bugün de, İzmir, Karabük, İstanbul, Düzce, Şanlıurfa, Bolu, Tekirdağ, Kırıkkale, Elazığ, Ankara, Sivas, Zonguldak ve Adıyaman'da meydana gelen 19 kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 94 kişi yaralandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...