Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okul müdürünün odasından çıkanlar şoke etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Okul müdürünün odasından çıkanlar şoke etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde polis ekiplerince bir okulda yapılan aramada, üzerinde öğrenci isimleri ve karşılarında meblağların yazılı olduğu A4 kağıtları ve üzerinde bağış ibaresi bulunan kağıda sarılı toplam bin 500 TL bulundu. Olaya ilişkin okul müdürü ve bir memur gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan bağış adı altında rüşvet soruşturması kapsamında 50. Yıl Ortaokulu Müdürü H.T. isimli şahsın makam odasında ve okulda memur olarak çalışan N.E.'nin odasında arama yapıldı.

Aramalarda bin 500 TL para bulundu
Yapılan aramada çok sayıda üzerinde öğrenci isimleri ve karşılarında meblağların yazılı olduğu A4 kağıtları ve üzerinde bağış ibaresi bulunan küçük kağıda sarılı vaziyette toplam bin 500 TL tutarında para bulunarak el konuldu. Bunun üzerine okul müdürü H.T. ve okulda memur olan N.E. gözaltına alındı.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...