Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beylikdüzü'nde okul servisi takla attı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beylikdüzü'nde okul servisi takla attı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan bir otomobil okul servisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle servis aracı takla attı. Kazada 9'u öğrenci 1'i öğretmen ve ikisi sürücü olmak üzere 12 kişinin yaralandığı belirlendi.

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, hızla seyreden 34 UH 7867 plakalı otomobil kontrolden çıkarak 34 LGE 807 plakalı Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulunun öğrencilerini taşıyan servis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan servis aracı takla attı. Kazada A.M., A.M., B.Y., E.A., E.A., H.Z.G., H.D., M.D. ve H.B. isimli 9 öğrenci, B.K. isimli öğretmen, G.E. isimli servis şoförü ile E.M.T. isimli otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralıların hayati tehlike taşımadığı öğrencilerden 3'ünün ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...