Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rotabüs ile şehir şehir geziyor

Rotabüs ile şehir şehir geziyor

YAŞAM Haberleri

Yol hikâyesine 20 yıl önce bir sırt çantasıyla başlayan ve Türkiye’de yaşanmadık şehir bırakmayan Baran Akyüz, namıdiğer “Rotasız Baran”, hem hayat hem iş alanı hâlinde tasarladığı “Rotabüs”ü ile ülke sınırlarının ötesine uzanmayı planlıyor.

Gökyüzü mavisi rengi, teras olarak dizayn edilen tavan kısmına yerleştirilen hamak ve şemsiyesiyle dikkatleri üzerine çeken burunlu otobüs, 17 yaşından beri yollarda olan Baran Akyüz ile kedisi ve köpeğine ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de gezmedik köşe bırakmayan Akyüz, kahve satarak geçimini sağlıyor. Yol hikâyesinde önce “Bıldırcın” adını verdiği otomobil, daha sonra “Tırtıl” diye adlandırdığı karavan kendisine eşlik eden Rotasız Baran, yeni yol arkadaşı “Rotabüs” ile macerasını yurt dışında sürdürmeyi hedefliyor. Hesaplamayacak kadar çok yol yaptığını ifade eden Akyüz “Kahve servisini pencereden yapıyoruz. Yollarda çok ilgi görüyor. Bu derece ilgi görmesi enerjime enerji katıyor” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...