Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muğla'da sağanak su baskınlarına yol açtı

Düzenleyen:
Muğla'da sağanak su baskınlarına yol açtı

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanakta kara yolu trafiğe kapandı, beş yıldızlı bir otel ve bazı evlerde su taşkınları meydana geldi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanağın ardından, ilçe merkezi başta olmak üzere, Bitez, Konacık ve Torba mahalleleri ile bazı cadde ve sokaklarda mazgalların tıkanması sonucu su taşkınları yaşandı.

Yoğun su birikintilerinin oluştuğu cadde ve sokaklarda, vatandaşlar yürümekte güçlük çekerken, sürücüler de zor anlar yaşadı. Su taşkınlarının içinde kalarak arızalanan bazı araçlar çekici yardımıyla kurtarıldı. 

Su giderlerinin tıkanması sonucu trafiğe kapanan Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Bodrum-Turgutreis kara yolu çalışmaların ardından açıldı.

Muğla'da sağanak su baskınlarına yol açtı

Otel ve evler sular altında

Bodrum-Milas kara yolu, Emin Anter Bulvarı'ndaki bazı evlerde de su baskınları yaşandı. Bir cephesi yıkılan evdeki 7 yaşındaki Melisa Şen, annesi Sözen Şen tarafından kurtarıldı.

Şen, çocuğunu son anda kurtardığını belirterek, "Yemek hazırladığım için farkına varmadım. Çocuk 'Karnım acıktı' dedi, ona yemek hazırlıyordum. Bir anda suyun geldiğini duyunca çocuğu kucağıma aldım, dışarı çıktık." dedi.

Torba Mahallesi'ndeki beş yıldızlı otelin bir bölümü de sular altında kaldı. Temizlik çalışması başlatılan otelin odalarındaki müşterilerden bazılarının tahliye edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...