Esenler’de feci ölüm: Çöp kamyonun altında kalarak can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Esenler’de feci ölüm: Çöp kamyonun altında kalarak can verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenler'de sokaktan geçen bir çöp kamyonun altında kalan bir kadın feci şekilde can verdi. Kadının yakınları ve mahalle sakinlerinin linç etmek istediği sürücü, polis ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.

Olay, saat 21.45 sıralarında Esenler Gazipaşa Sokağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokaktan geçen çöp kamyonunu fark etmeyen Zeynep Karaağaçlı (55), sürücünün de fark etmemesi sonucu aracın altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Zeynep Karaağaçlı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Çöp kamyonu sürücüsünü mahalleliden polis kurtardı
Kamyon sürücüsü, araçtan indiği sırada kadının yakınları ve mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi. Olay yerine gelen polis ekipleri şoförü kalabalığın elinden kurtararak güçlükle çıkarttı. Kalabalığın elinden kurtarılan sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kadının yakınları çöp kamyonunu taşladı
Çöp kamyonunun sürücüsü olay yerinden alınarak polis merkezine götürülürken, Zeynep Karaağaçlı’nın yakınları ve mahalle sakinleri kamyonu taşladı. Hayatını kaybeden Karaağaçlı'nın cesedi savcılık talimatıyla ambulansla olay yerinden kaldırılarak Hastanenin morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...