Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakırköy'de siyanür dehşeti! 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Bakırköy'de siyanür dehşeti! 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Bakırköy Osmaniye'de bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken Bakırköy Kaymakamlığı, evde siyanür tespit edildiğini açıkladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bakırköy'deki olayda, altın ticaretiyle uğraşan Bahattin D'nin, aşırı derecede borçlanması nedeniyle girdiği bunalımın etkisiyle eşi ve çocuğunu zehirledikten sonra intihar ettiğinin değerlendirildiğini bildirdi.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Evden koku yayıldığının fark edilmesi üzerine olay yerine AFAD ekipleri de geldi. Polislerin yaptığı incelemelerde hayatını kaybedenlerin aynı aileden (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli kişiler olduğu belirlendi. Evde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili açıklama yapan Bakırköy Kaymakamlığı, "15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45’te 155 Polis İmdat Hattına yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokakta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır. Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir.Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" dedi.

Bakırköy'de siyanür dehşeti! 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu

"AYAKKABISININ İÇİNE NOT BIRAKTIĞI SÖYLENİYOR"

Hayatını kaybeden ailenin komşusu, "Duyduğumuz kadarıyla siyanürle zehirlenme olmuş. 3 kişilik bir aile. Üzüldük tabi komşumuzdu. Ayakkabısının içine not bıraktığı söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyoruz. Karı, koca ve çocuk" dedi.

ÖLEN 3 KİŞİNİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

 Bakırköy Osmaniye'de bir dairede cesetleri bulunan 1'i çocuk 3 kişinin isimleri belli oldu. Evdeki cesetlerin Bahattin Delen, Zübeyde Delen ve 6 yaşındaki Ali Delen’e ait olduğu öğrenilirken Bahattin Delen'in kuyumculuk yaptığı belirtildi.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak'ta bir dairede cesetleri bulunan 1'i çocuk 3 kişinin isimleri belli oldu. Olay yerine polis ve AFAD ekipleri sevk edilirken, evde yapılan incelemelerin ardından cesetlerin Bahattin Delen, Zübeyde Delen ve 6 yaşındaki Ali Delen’e ait olduğu öğrenildi. Bahattin Delen'in kuyumculuk yaptığı öğrenildi.

ÖLEN AİLEYE AİT OLDUĞU İDDİA EDİLEN ARAÇ EMNİYET OTOPARKINA ÇEKİLDİ

Bakırköy'de ölen aileye ait olduğu iddia edilen bir araç polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından emniyet otoparkına çekildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Başsavcılık, Bakırköy'de Bahattin D, eşi Zeliha D. ve çocukları Ali D'nin evde ölü bulunmasına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, saat 06.45 sıralarında 155 polis hattına yapılan ihbarda, Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Sokak'taki ikametgahlarında 3 kişinin cansız olarak bulunduğunun bildirildiği belirtilerek, olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı ve ölen kişilerin cesetlerinin otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına götürüldüğü aktarıldı. 

Soruşturmada bu aşamada elde edilen tespitlerin paylaşıldığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"İkametgahında ölü olarak bulunan Ali D'nin babası ve Zeliha D'nin eşi konumunda bulunan Bahattin D'nin, Bakırköy Kuyumcukent'teki iş yerinde altın ticaretiyle uğraştığı ve birtakım internet siteleri üzerinden kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisiyle önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir."

Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı ve soruşturma işlemlerinin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü belirtilen açıklamada, gerektiği takdirde kamuoyunun bilgilendirilmesine devam edileceği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...