Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den hafta sonu için yağış uyarısı

Meteoroloji'den hafta sonu için yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

Yağışlar, Ege, Marmara'nın güneydoğusu, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Osmaniye, Rize çevreleri ile Adana'nın iç kesimleri, Antalya'nın iç ve batı kesimleri, Hatay'ın batı ilçeleri, Trabzon'un doğu çevreleri ve Artvin'in kıyı ilçelerinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Ege, Marmara'nın güneydoğusu, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Osmaniye, Rize çevreleri ile Adana'nın iç kesimleri, Antalya'nın iç ve batı kesimleri, Hatay'ın batı ilçeleri, Trabzon'un doğu çevreleri ve Artvin'in kıyı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak, Muğla çevreleri ile Balıkesir'in güney ilçeleri, İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişik olmayacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile Ege, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olarak esecek.


KUVVETLİ YAĞIŞ
Yağışların; öğle saatlerinden sonra Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak, Muğla çevreleri ile Balıkesir'in güney ilçeleri, İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.


KUVVETLİ RÜZGAR
Rüzgarın, Marmara ile Ege, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli olarak esmesi beklendiğine de dikkat çeken Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları da vatandaşları uyardı.


BÖLGELERDE HAVA DURUMU


MARMARA: Az bulutlu zamanla Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güneydoğusu ile gece saatlerinden sonra Sakarya çevreleri'nin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Balıkesir'in güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Manisa çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak ve Muğla çevreleri ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.


AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi, Antalya'nın iç ve batı kesimleri, Osmaniye çevreleri, Adana'nın iç kesimleri ile gece saatlerinden sonra Hatay'ın batı ilçeleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri gece saatlerinden sonra Ankara'nın güney ve doğusu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.


BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.


ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize çevreleri, Trabzon'un doğu ilçeleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.


DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu.


GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...