Şişli’de seyir halindeki iki araç kurşunlandı: 1 ağır yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şişli’de seyir halindeki iki araç kurşunlandı: 1 ağır yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şişli Büyükdere Caddesinde seyir halinde olan lüks cip ve otomobil, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Kurşunlanan cipin içinde bulunan bir kişide yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kurşunlanan iki araçta ise hasar meydana geldi.

Olay, 04.30 sıralarında Şişli İlçesi Büyükdere Caddesi Mecidiyeköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mecidiyeköy istikametine seyir halinde olan 34 BTR 578 ve 34 GOL 63 plakalı otomobil ile cip kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Kurşunlanan cip, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak durabildi. Cipin içinde kurşunların isabet ettiği bir kişi ağır yaralandı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler daha sonra otomobil ile olay yerinden uzaklaştı.

Şişli’de seyir halindeki iki araç kurşunlandı: 1 ağır yaralı

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralanan şahsa olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı şahıs daha sonra ambulans ile çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Şişli’de seyir halindeki iki araç kurşunlandı: 1 ağır yaralı

Polis ekipleri, daha sonra olay yerinde çalışma başlattı. İki araçta da kurşun izlerinin olduğu görüldü. Yaralanan şahsın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışmalara başladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...