Ceren'in doğum gününde mezarına geldiler

Düzenleyen:
Ceren'in doğum gününde mezarına geldiler

YAŞAM Haberleri

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bıçaklı saldırı sonucu öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in ailesi, 21’inci yaş günü dolayısıyla mezarını ziyaret etti.

6 Aralık doğumlu Ceren, doğum gününe üç gün kala öldürülmüştü. Defnedildikten iki gün sonra Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi’ndeki aile kabristanına gelen Ceren’in annesi Güfer Özdemir, “Kızım doğum günü planları yapıyordun. Ben nasıl dayanırım. Keşke şarkı söyleseydin, dans etseydin. Benim yavrumu nasıl aldılar? Senin kıyafetlerini giydim de geldim” diye feryat etti. Çocuklarını yetiştirmek için 35 yıl garsonluk yaptığını söyleyen baba Yılmaz Özdemir de, “Yarın yine bunları topluma bırakacaklar. İdama karşıyız ama bu tür vakalarda idam cezası gerekiyor” diye konuştu. Öte yandan, Ceren’in sınıf arkadaşları da doğum günü için fakültede bir etkinlik düzenledi. Alınan yoklamada Ceren’in ismi okunduğu sırada ayağa kalkan arkadaşları, “aklımızda, kalbimizde, bizimle” dedi. Üniversite rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ceren’in adının fakültede bir sınıfa verileceğini açıkladı. 
Selim Kuşcu ORDU İHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...