Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji duyurdu! Bugün hava nasıl olacak? (8 Aralık 2019 hava durumu)

Düzenleyen:
Meteoroloji duyurdu! Bugün hava nasıl olacak? (8 Aralık 2019 hava durumu)

YAŞAM Haberleri

Hava durumu 8 Aralık Pazar günü tahmin raporu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre, yurdun batı kesimlerinde yağışlı ve serin hava etkili olurken iç kesimler için de don ve buzlanma uyarısı yapıldı. Hafta sonu sevdikleriyle plan yapacaklar ise “Bugün hava durumu nasıl?” sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, bugün hava durumu nasıl?

Meteoroloji duyurdu! Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Aralık hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre yurdun batı kesimlerinde yağışlı hava etkili olurken iç kesimlerde ise don ve buzlanmaya karşı uyarı yapıldı. Öte yandan bazı bölgeler için sis v pus uyarısı geldi. Özellikle bugün sevdikleriyle plan yapacaklar hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. İstanbul’a yağmur yağacak mı?

İşte, 8 Aralık hava durumu raporu…


HAVA DURUMU 8 ARALIK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, Batı Karadeniz'in batısı, Aydın, Kastamonu, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Bolu ve Afyonkarahisar'ın yüksekleri, Şırnak, Hakkari ve Van çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.


İSTANBUL 8°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri hafif yağmurlu


İZMİR 10°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı


ANKARA -2°C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...