HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bir erkek dehşeti daha! Önce tokat attı, sonra seyir halindeki otomobilden attı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir erkek dehşeti daha! Önce tokat attı, sonra seyir halindeki otomobilden attı
Erkek, Dehşet, Otomobil, Kadına Şiddet, Story_, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’da bir sürücü, tokatladığı genç kızı seyir halindeki otomobilden attı. Sinir krizi geçiren genç kız yol ortasında ağladı.

Olay Osmangazi'ye bağlı Atıcılar Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halindeki otomobilin içindeki Ayşe A. ile sürücü B. K. arasından bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Münakaşanın büyümesiyle sürücü B. K. yanında oturan Ayşe A.’ya önce tokat attı, daha sonra seyir halindeyken otomobilden attı. Yol ortasında bayılan Ayşe A. vatandaşlar tarafından ayıltılırken, sinir krizi geçirerek ağlamaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri çeşitli yerlerinden yaralanan genç kızı hastaneye götürmek istedi. Fakat genç kız panoların arkasına geçerek saklandı. Polis ekipleri Ayşe A'yı ambulansa götürdü. Genç kız, “O kim oluyor da bana tokat atıyor, beni arabadan atıyor?” diye bağırdı. Hastaneye kaldırılan Ayşe A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...