Ümmü Gülsüm Genç Kimdir, Ne Kadar Kazandı? Milyoner'de bir ilk! Ümmü Gülsüm Genç yarışmaya damga vurdu!

Düzenleyen:
Ümmü Gülsüm Genç Kimdir, Ne Kadar Kazandı? Milyoner'de bir ilk! Ümmü Gülsüm Genç yarışmaya damga vurdu!

YAŞAM Haberleri

Ümmü Gülsüm Genç kimdir, Milyoner Ümmü Gülsüm ne kadar kazandı? İşte yarışmaya damga vuran genç kıza dair merak edilenler... ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan Ümmü Gülsüm için yarışmada farklı bir format izlendi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu soruları sordu, yarışmacı ise kendisine özel hazırlanan kartonlarla soruları cevapladı.

Ümmü Gülsüm Genç kimdir, Milyoner Ümmü Gülsüm ne kadar kazandı? İşte yarışmaya damga vuran genç kıza dair merak edilenler...

Yıllardır ATV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen sevilen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?", yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma programında bir ilk yaşandı ve yarışmacı için format değiştirildi.

YARIŞMACI İÇİN FARKLI BİR FORMAT İZLENDİ
Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. 4 yaşında geçirdiği hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç için yarışmanın formatında ilk kez değişiklik yapıldı. Yarışmaya Artvin'den katılan Çevre Mühendisi Ümmü Gülsüm için özel kartonlar hazırlandı.

YARIŞMACI KARTONLARLA SORULARI CEVAPLADI
27 yaşındaki Ümmü Gülsüm, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sorularını kendisine özel hazırlanan kartonlarla cevapladı. Gülsüm'ün yarışma performansı izleyiciden tam not aldı. Ümmü Gülsüm, yarışmadan 125 bin TL ödül kazandı.

MUSTAFA ŞENTOP'TAN ÖZEL TEBRİK
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programında 125 bin lira ödül kazanan konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç'i telefonla arayarak tebrik etti.

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programında, 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşma yetisini kaybeden 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, 125 bin lira kazandı. TBMM Başkanı Şentop sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Yarışmadaki performansıyla hepimize heyecan ve sevinç veren Ümmü Gülsüm kardeşimize ulaşıp kendisini tebrik ettim. Azim ve kararlılıkla insanın her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini Ümmü Gülsüm hepimize tekrar gösterdi" ifadelerini kullandı.

Ümmü Gülsüm Genç Kimdir, Ne Kadar Kazandı? Milyoner'de bir ilk! Ümmü Gülsüm Genç yarışmaya damga vurdu!

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Ümmü Gülsüm Genç'in başarısını izleyen sosyal medya kullanıcıları, attığı tweetlerle Genç'i trend listesinde üst sıralara taşıdı. Twitter kullanıcıları, Ümmü Gülsüm için "Gülüşü tüm Türkiye'ye umut oldu", "Ruhunun güzelliği yüzüne vurmuş" ve "Azmi hepimize örnek olmalı" gibi yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...