Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azize Çelik’in eşi Cengiz Çelik, yaşadıklarını anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Azize Çelik’in eşi Cengiz Çelik, yaşadıklarını anlattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde enkazın altından 17 saat sonra kurtarılan Cengiz Çelik, o anları anlattı.

Mustafapaşa Mahallesi’nde yıkılan 5 katlı apartmanın enkazı altında kalan Cengiz Çelik ve ailesi, 17 saat sonra kurtarılmıştı. Azize'nin eşi olan Cengiz Çelik, tedavi gördüğü Fırat Üniversitesi Hastanesinde yaşadıklarını anlattı. Çelik, “Enkaz altında kaldık ailecek. Bir de karşı komşumuz Ayşe abla vardı. Onunla iletişim kuran da annesi. İki tane bayan vardı onları uyandırmaya çalıştık. Birbirimizi uyandırmaya çalıştık, uyanık kalarak. Sabrettik, yetkililer de bizi kurtardı çok şükür” dedi.

Göçük altındayken irtibat kurdukları UMKE görevlisine teşekkür eden Çelik, “Sürekli teselli vererek çok yardımcı oldu. Allah razı olsun ondan” dedi.

Eşimin kendilerinden daha aşağıda kaldığını anlatan Çelik, “Bizden seviyesi aşağıdaydı. Aynı seviyede olsaydık belki durumu daha kritik olurdu. Yaşamazdı belki. Vestiyer üzerine yıkılmış” dedi.

Cengiz Çelik ve ailesi, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki apartmanın çökmesiyle enkaz altında kalmış ve Azize Çelik'in UMKE görevlisi ile yaptığı telefon görüşmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...