Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağrı'da yıllardır güvenlik nedeni ile kapalı olan yol trafiğe açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ağrı'da yıllardır güvenlik nedeni ile kapalı olan yol trafiğe açıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ağrı merkez ve ilçelerinde yaklaşık 3 yıldır güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılan yollar, yapılan il güvenlik değerlendirmesinden sonra yeniden trafiğe açıldı.

Ağrı Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “İlimizde genel güvenlik değerlendirmesi yapılarak Ağrı merkezde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Hani Baba Bulvarının iki yönlü olarak trafiğe açılması, Diyadin ilçesi Hükümet Konağı önünden başlayarak, Diyadin ilçe Öğretmenevi önüne kadar olan Kaymakam Özgür Azer Kurak Caddesi üzerinde trafiğe kapalı olan yolun açılması, Eleşkirt ilçesinde Lozan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi İlçe Emniyet Amirliğinin önündeki yolun trafiğe açılması, Tutak ilçesinde 306. Sokağın ( Sanat Sokağı ) Cumhuriyet Caddesi istikametinden 305. Sokak istikametine giden yol, 305. Sokak ile Kazımkarabekir Caddesi arasında bulunan yol ve adliye lojmanı ile kaymakamlık konutu arasında kalan 304. Sokağın Trafiğe açılması, uygun olacağı değerlendirilmiş ve 13 Şubat 2020 komisyon kararı ile söz konusu caddelerin araç trafiğe açılması Ağrı Valiliğimizce uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...