Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de 71 yaşındaki adamı öldüren zanlı tutuklandı

Düzenleyen:
İzmir'de 71 yaşındaki adamı öldüren zanlı tutuklandı

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Tire ilçesinde otomobilden açılan ateş sonucu vurulan 71 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. Yaşlı adamı silahla vurarak öldüren şahıs jandarmaya teslim oldu ve tutuklandı.

Olay, bugün 16.00 sıralarında ilçeye bağlı Kireli Mahalesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Nail Soylu (71) isimli şahıs bir akaryakıt istasyonunda oturduğu esnada yanına bir otomobil yaklaştı. Aracın içerisinden bir şahıs Nail Soylu'ya 4 el ateş ederek hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralanan şahsa olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Ağır yaralanan şahıs daha sonra ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Nail Soylu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Zanlı teslim oldu ve tutuklandı

Nail Soylu'ya tabancayla 4 el ateş ederek ölümüne sebep olduğu iddia edilen ve kayıplara karışan Serdar G. (37) jandarmaya giderek teslim oldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...