Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Yağışlar, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ile gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın, İstanbul, Kocaeli, Düzce ve Kastamonu'da etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ve gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın ile İstanbul, Kocaeli, Düzce ve Kastamonu'nun kuzey kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Ege kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile gece saatlerinden itibaren Marmara ve Batı Karadeniz çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak esecek.


MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Rüzgarın gece saatlerinden itibaren bölge genelinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60km/saat) esmesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, gece saatlerinden itibaren kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Zonguldak, Bartın ile Düzce ve Kastamonu'nun kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, kıyıları yer yer çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin gece saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinden sonra bölgenin güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...