'Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum'

'Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum'

YAŞAM Haberleri

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde cumartesi günü kaybolan yedi yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama kurtarma çalışmaları dün de devam etti.

İz takip köpeği ve termal kamera desteği ile yürütülen çalışmalarda yaklaşık 150 kişilik ekip, toplam 74 hektarlık alanı karış karış aradı. Drone ile de havadan tarama yapıldı. Ekipler, daha sonra tek sıra hâlinde fındık bahçelerine girerek arama çalışması yaptı. Şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı. İkranur’un babası Serdara Tirsi “Kızım bahçede hayvan otlatan       amcasının yanına gidiyorum diye ayrılıyor ve bir daha haber alınamıyor. Ben şahsen bu kadar aramadan sonra bulunamaması sebebiyle kaçırıldığından şüphelenmeye başladım" ifadelerini kullandı. Öte yandan küçük kızın bir yakınlarının düğününde çekilmiş cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı. İkranur'un kendisine seslenen akrabasına "Beni mi çekiyorsun, çekme" dediği görüldü.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...