7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA / AA
7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA / AA

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cesedine ulaşıldı.

İcilli köyünde 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen İkra Nur'un ailesinin ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarına bugün saat 06.00'dan itibaren devam edildi.

Arama çalışmalarına, altışar kişilik JÖH ve asayiş timi, AFAD ve AKUT ekipleri, bir iz takip köpek timi, bir kadavra köpeği, 170 personel ile kayıp çocuğun yakın akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

Ekiplerin çalışması sonucu İkra Nur'un cesedi, İcilli köyünün yaklaşık 4 kilometre aşağısındaki dere yatağında bulundu.

İlk bulgulara göre küçük İkra Nur öldürülerek dere yatağına atılmış

Giresun’un Bulancak ilçesinde 4 gün önce kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi’yi arama çalışmaları acı bir şekilde sonuçlandı. Küçük kızın cansız bedeni evine 4 km uzaklıktaki Adaköy Deresi kenarında öldürülmüş halde bulundu.

Bulancak ilçesi İcilli köyünde 27 Haziran cumartesi günü kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi’yi arama çalışmalarının 4. gününde küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı. Jandarma Özel Harekat, AFAD, AKUT, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin katıldığı arama çalışmaları bugün Adaköy Deresi kenarında yoğunlaştı. Yapılan aramalar sonrasında küçük kızın cesedi evine 4 km mesafedeki Adaköy Deresi kenarında bulundu. Küçük kızın öldürülerek dere kenarına atıldığı belirlenirken, öldürme olayının nasıl gerçekleştiği ile ilgili bilgi verilmedi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından küçük İkra Nur'un cesedi ambulansla otopsi için Giresun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...