Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İntihar girişimini film izler gibi seyredip cep telefonlarına kaydettiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İntihar girişimini film izler gibi seyredip cep telefonlarına kaydettiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir kişi, 7 katlı binanın çatısına çıkıp intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşlar, çatışa çıkan şahsı film izler gibi seyredip cep telefonlarına kaydetti.

Olay, Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesinde 7 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. İddiaya göre, Ankara'dan Diyarbakır'a gelen H.Ş., parasının bitmesi nedeni ile burada mahsur kaldı. İmkanı olmadığı için Ankara'ya dönemeyen H.Ş., 7 katlı apartmanın çatı katına çıkıp intihar etmek istedi. Durumu görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. H.Ş., görevlilerin iknası sırasında yanında bulunan kiremitleri aşağı bıraktı. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından H.Ş., intihar etmekten vazgeçti. Ekipler tarafından alınan şahıs, ambulansla hastaneye götürüldü.

Öte yandan olay sırasında bölgede bulunan vatandaşların intihar girişimini film izler gibi seyretmesi dikkat çekti. Bazı vatandaşlar cep telefonu ile o anları kayıt altına alırken, bazı şoförler de araçlarını cadde ortasına bırakıp olayı izleyerek trafik akışını bozdu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...