Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cizre Nehri'nde kaybolan adamın cansız bedenine ulaşıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cizre Nehri'nde kaybolan adamın cansız bedenine ulaşıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kurban Bayramı tatili için yurt dışından Şırnak’a gelen ve serinlemek için girdiği nehirde akıntıya kapılarak kaybolan 60 yaşındaki Ramazan Yağbasan’ın cansız bedeni, 6 gün sonra jandarmanın drone çalışması ile kaybolduğu yerin 11 kilometre uzağında bulundu.

Cizre’de 26 Temmuz'da meydana gelen olayda, Kurban Bayramı tatili için yurt dışından memleketi Şırnak’ın İdil ilçesine gelen ve arkadaşları ile birlikte serinlemek için Dicle Nehri'ne giren 60 yaşındaki Ramazan Yağbasan, arkadaşlarının gözleri önünde akıntıya kapılarak suda kayboldu. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sevk edilen Cizre Belediyesi su altı arama kurtarma ekibi, AFAD, UMKE, Tatvan Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekibi ve jandarma ekipleri, Yağbasan’ı kurtarmak için çalışma başlattı. Yapılan bütün çalışmalara rağmen Ramazan Yağbasan’a ulaşılamadı. 6 günlük çalışmanın ardından çevre illerden gelen AFAD, UMKE ve Tatvan Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekibi, Cizre Belediyesi su altı arama ve kurtarma ekibi ile jandarma ekipleri Kurban Bayramı'nın birinci gününde de arama çalışmalarına devam etti.

Talihsiz adamın cansız bedeni drone ile tespit edildi
Arama kurtarma ekipleri bu sabah Dicle Nehri'nde arama çalışmalarına yeniden başladı. Ekiplerin su altında yapmış olduğu çalışmaya jandarma ekipleri de drone ile destek verdi. Jandarmanın drone ile yapmış olduğu çalışma sonucunda 60 yaşındaki Ramazan Yağbasan’ın cansız bedeni Konak Mahallesi yeni çevre yolu köprüsü mevkinde bulundu. Jandarmanın haber vermesi ile olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, Yağbasan’ın cansız bedenini sudan çıkardı. Cenaze sudan çıkarıldığı esnada Yağbasan’ın yakınları gözyaşlarına boğulurken, jandarma ekipleri acılı aile bireylerini teselli etmeye çalıştı. Yağbasan’ın cansız bedeni Cizre Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınıp, defnedilmek üzere İdil’in Sulak köyüne götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...