Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis karayolunda kolonya ve düdük dağıtarak bayram kutladı

Düzenleyen:
Polis karayolunda kolonya ve düdük dağıtarak bayram kutladı

YAŞAM Haberleri

Kurban Bayramı dolayısıyla D-100 karayolu Düzce kesiminde bayram uygulaması yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çocuklara düdük ve çikolata vererek bayramlaştı. Vatandaşlara da kolonya ikram eden ekipler, bayram trafiğinde üzücü olaylar yaşanmaması için uyarılarda bulundu.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Avrupa ile Anadolu arasında en önemli karayolu bağlantısı olan D-100 karayolunun Düzce şehir merkezinde kalan kısmında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri uygulama yaptı. Uygulamalarda sürücüleri durduran trafik ekipleri, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardılar. Ekipler özellikle çocuk bulunan araçları durdurarak yaptıkları uyarılarda çocuklara da çikolata ve düdük verdi. Ekipler ayrıca araçlarda bulunan vatandaşlara kolonya ikram ederek, karayollarında bayram trafiğinde üzücü olaylar yaşanmaması konusunda uyarılarda bulunarak vatandaşların bayramını kutladı. Öte yandan, ekiplerce gerçekleştirilen uygulama ise havadan da görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...