Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç doktor koronadan hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genç doktor koronadan hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak çalışan Dr. Mustafa Özlü, korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye’de bir dönem AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkan Vekilliği yapan Fatma Özlü’nün oğlu Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Özlü (35), korona virüs nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Genç doktor koronadan hayatını kaybetti
Vefatı, sağlık camiasını üzüntüye boğan Dr. Mustafa Özlü'nün, 2017 yılından bu yana Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak çalıştığı öğrenildi.

Babası da yoğun bakımda

İstanbul'da korona tedavisi görürken kurtarılamayan Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi psikiyatri uzmanlarından Dr. Mustafa Özlü'nün babası Remzi Özlü’nün de koronaya yakalandığı ortaya çıktı.

Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Malatya'da hastaneye kaldırılan Remzi Özlü'nün yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Genç doktor koronadan hayatını kaybetti

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...