HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ürperten oğul ve gelin cinayetinin perde arkası ortaya çıktı!

Düzenleyen: /
Ürperten oğul ve gelin cinayetinin perde arkası ortaya çıktı!
Cinayet, Baba, Oğul, Haber

YAŞAM Haberleri

Arazi anlaşmazlığı yüzünden bir baba, oğlunu ve gelini tüfekle vurarak öldürdü. Cinayetin detayları ise olayın korkunç boyutunu gösterdi. Oğlunu öldürdükten sonra gelininin peşine düşen şahıs, genç kadını da kızının odasında tüfekle vurdu. Cani baba, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonrası babası tarafından öldürülen oğul ve gelin cinayetinin perde arkası ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre, Kahramanmaraş'ta petshop işi yapan 29 yaşındaki Adem Maraşlı, babası ile arazi meselesini konuşmak için baba evi olan Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesi'ne geldi. Oğlu ve gelininin geldiğini gören baba Dursun Maraşlı, evindeki tüfeği alarak dışarı çıktı. Olay yerinde oğlunu öldüren baba Dursun Maraşlı, kaçan gelini Meryem Maraşlı'ya ateş ederek peşine düştü. Sürünerek evin 3'üncü katına çıkan gelin, burada Dursun Maraşlı'nın 14 yaşındaki kızı E.M'nin odasına girdi. Baba Dursun Maraşlı, kızının odasına saklanan gelinini tüfekle öldürdü.

KENDİSİNİ İHBAR ETTİ
Cinayet sonrası jandarmayı arayıp, "Oğlumu ve gelinimi öldürdüm, beni tutuklayın" diyen baba Dursun Maraşlı, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı."KREDİ

BORÇLARINI ÖDEMEK İSTİYORDU
"Dursun Maraşlı'nın, bankadan çektiği kredi borcunu ödeyemeyeceği için oğluyla telefonla konuştuğu ve arazilerinden bir kısmını satmak istediği, oğlu Adem Maraşlı'nın da buna karşı çıktığı, meseleyi konuşmak için baba evine geldiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...