İzmir'de kadın cinayeti! İki çocuk annesi Gizem Filiz, eski eşi tarafından öldürüldü

Düzenleyen:
İzmir'de kadın cinayeti! İki çocuk annesi Gizem Filiz, eski eşi tarafından öldürüldü

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Konak ilçesinden gelen kadın cinayeti haberi yürekleri dağladı. Aykut H. isimli şahıs, iki yıl önce boşandığı, iki çocuğunun annesi 26 yaşındaki Gizem Filiz'i boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. Genç kadının üniversite eğitimi gördüğü ve çocuklarıyla birlikte annesinin evinde kaldığı öğrenildi. Katil Aykut H.'nin, maktulün yaşadığı eve balkondan tırmanarak girdiği belirlendi.

İzmir'de tüyler ürperten cinayet! Konak ilçesinde eski eşini boğarak öldüren zanlı polise teslim oldu. Olayı haber alarak adrese gelen acılı anne gözyaşlarına boğuldu.

 

BALKONDAN TIRMANDI

Alınan bilgiye göre, Aykut H. iki yıl önce boşandığı biri kız iki çocuğunun annesi Gizem Filiz'in (26) Konak ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'ndeki annesinin evine balkondan tırmanarak girdi.

Evde yalnız kalan Filiz'i boğarak öldüren Aykut H, polisi arayıp cinayet ihbarında bulundu ve Boğaziçi Karakoluna teslim oldu.

 

İzmir'de kadın cinayeti! İki çocuk annesi Gizem Filiz, eski eşi tarafından öldürüldü

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ GÖRÜYORDU

Genç kadının, daha önce de kendisini rahatsız ettiği için eski eşi hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdığı, iki çocuğuyla annesinin evinde kaldığı ve üniversitede eğitim gördüğü öğrenildi.

ACILI ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olay esnasında torunlarıyla Manisa'da bulunan ve olay yerine gelen Filiz'in annesi, gözyaşlarına hakim olamadı. Evin önünde toplanan komşuları da gözyaşı döktü.

Gizem Filiz'in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Korkunç olayı duyan komşular büyük şok yaşadı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...