Genç kız 4. kattan düşerek can verdi

Genç kız 4. kattan düşerek can verdi

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te Şehitkâmil ilçesi Batıkent Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi üzerindeki bir apartmanın 4’üncü katındaki evin balkonuna çıkan Duygu D. (17) henüz bilinmeyen bir sebeple aşağıya düşerek hayatını kaybetti.

Olay sonrası, genç kızın sevgilisi tarafından itildiği iddiaları üzerine ev sahibi Mehmet K. (20) gözaltına alındı. Cansız beden otopsi işlemleri için morga kaldırılırken, genç kızın biri tarafından mı atıldığı yoksa kendisinin mi atladığı konusunda Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

ÖLÜMLÜ KAZAYA DA SEBEP OLMUŞ
Çıkarıldığı adliyede “kasten öldürme” ve “çocuğun cinsel istismarı” suçlamasıyla tutuklanan şüpheli Mehmet K.’nın bir halı firmasının sahibinin oğlu olduğu, geçen yıl ocak ayında da ehliyetsiz ve alkollü hâlde kullandığı otomobille yaya kaldırımındaki bir kadına çarparak ölümüne yol açtığı ortaya çıktı. Zanlının bu olay sonrası serbest bırakıldığı da belirlendi. Yaşanan olay akıllara, 29 Mayıs 2018’de Ankara’da bir plazanın 20’nci katından düşerek ölen Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet’i getirdi. Şule Çet’in ölümüne intihar süsü verilmiş, daha sonra tecavüz edilerek öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...