Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır’da 660 sağlık çalışanı koronaya yakalandı, 7’si hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır’da 660 sağlık çalışanı koronaya yakalandı, 7’si hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da şimdiye kadar 660 sağlık çalışanının koronavirüse yakalandığı, bunlardan 7'sinin hastalık nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çin'in Wuhan ketinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alarak pandemiye dönüşen koronavirüs, sağlık çalışanlarının da yakasını bırakmadı. Diyarbakır'da şimdiye kadar 660 sağlık çalışanının koronavirüse yakalandığı ve bunlardan 7'sinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Çeşitli birimlerde çalışan 174 diş hekimi, 1 diş hekimi klinik yardımcısı, 243 ebe ve hemşire, 16 paramedik ve ATT, 80 personel, 33 tekniker, 11 otomasyon görevlisi, 13 güvenlik görevlisi, 15 memur, 8 laborant, 2 müdür, 8 şoför, 1 aşçı, 36 sekreter, 1 raportör, 2 portör, 2 sosyal hizmetler uzmanı, 4 psikolog, 1 çocuk gelişim, 1 eczacı, 1 fizyoterapist olmak üzre toplamda 660 sağlık çalışanı koronavirüse yakalandı. Bunlardan 7'si hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...