Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karısından kurtarmak isterken 30 yıllık birikimi gitti

Karısından kurtarmak isterken 30 yıllık birikimi gitti

YAŞAM Haberleri

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 30 yıldır hayvancılıkla uğraşan Mukadder Coşgun'un (60) eşi ve çocukları, bir tartışma üzerine Kurban Bayramı'nda evi terk etti.

Coşgun, yaşananları henüz 4 aydır tanıdığı M.T. isimli arkadaşına anlattı. İddiaya göre M.T., muhtemel bir boşanma durumunda tüm hayvanlarını eşinin alabileceğini söyledi. Bunun üzerine korkuya kapılan Coşkun, 31 ineğini M.T'nin arkadaşları E.A. ve T.K'nın üzerlerine geçirmek istedi. Coşgun’un 90 keçisini de satın almak istediklerini belirten şahıslar, bunun için 3 bin 400 TL kapora ödedi. Keçilerin kalan parası ile devrettiği hayvanlarını geri alamayan Coşgun, savcılığa giderek şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu. Coşgun “Hayvanların devir işlemleri için notere gittik. Kimliği alıp bana dışarıda ‘sigara iç’ dediler. Sonra çağırdıklarında ‘Okudum yaz, imza at' dediler. Ben de okumadan imza attım. Hayvanlar yok. Hayvanları boş ver, annemden babamdan kalan yerlere de el koymuşlar” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...