Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteorolojiden yağış uyarısı

/ Kaynak: İHA
Meteorolojiden yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yapılan son değerlendirmelere göre, Artvin çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

nbsp; Yapılan son değerlendirmelere göre, Artvin çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize, Ağrı ile Van'ın kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. nbsp;

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 5 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı, diğer yerlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 27
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 28
İzmir: Az bulutlu ve açık 32
Adana: Az bulutlu ve açık 34
Antalya: Az bulutlu ve açık 31
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 24
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren doğu kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 24
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 22
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 32

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...