Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deprem sonrası Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek: Yardım göndermeye hazırız

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Deprem sonrası Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek: Yardım göndermeye hazırız

YAŞAM Haberleri  / İHA

Dışişleri Bakanlığı: "Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanı Kemaleddin Haydarov Sayın Bakanımızı arayarak, İzmir’deki deprem için geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve Azerbaycan’ın kardeş Türkiye’ye her türlü destek ve yardımı göndermeye hazır olduğunu bildirmiştir."

Azerbaycan'dan dayanışma mesajı
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, İzmir'de meydana gelen depremin ardından yaptığı açıklamada, "Can Kardeşimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov İzmir'deki deprem nedeniyle dayanışma mesajı yayınladı. Resmi Twitter sayfasından açıklama yapan Bayramov, ”Türkiye'nin İzmir kentinde meydana gelen deprem haberleri bizi çok üzdü. Bu zor günde Can Kardeşimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Geçmiş olsun, dualarımız sizinle!” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...